OPSTELLINGEN EN THEMADAGEN

Inlichtingen en aanmelden voor opstellings-, themadagen en lezingen kan via de website contact of
telefonisch  071-4030127 of
Email : praktijkmejan (at) gmail.com

i.v.m. spam is het @-teken vervangen door (at)

 

Opstellingsdagen

Mensen die hun thema’s willen aanpakken omdat ze steeds in dezelfde valkuilen vallen, bij ons deelnemen aan opstellingsdagen.
Maar ook door gebeurtenissen van buitenaf, bijvoorbeeld ziekte of ongeluk van jezelf of een nauwe verwant of vriend, wordt je soms ineens geconfronteerd met thema’s ,die eigenlijk al heel lang spelen in je leven maar dan plotseling actueel worden.
Familie-Systemisch werk kan dan helpen je  leven weer op orde te krijgen in de veranderde omstandigheden.
Je bent dan van harte welkom op onze opstellingsdagen.

Wanneer en waar opstellingsdagen worden gegeven staat in onze agenda.
Kosten: € 40,– p.p.

Lezingen

Gonny geeft lezingen over het medicijnwiel. Hierbij gaat zij dieper in op de betekenis van de windrichtingen en hoe het dagelijks leven met het medicijnwiel kan zijn. Deze lezingen zijn op aanvraag en staan, indien niet besloten,  in onze agenda.

“Beeldend voor je leven” dagen

Veel mensen hebben in hun jeugd afgeleerd om hun emoties te uiten. Daardoor raakt de energie geblokkeerd en kunnen mensen het gevoel hebben niet verder te kunnen op hun weg.

Een manier om emoties op een veilige manier te uiten is door te schilderen vanuit intuïtie. Alles wat ontstaat is oké en er is geen goed of fout. Vooraf doen we inspirerende oefeningen om de emoties in veilige banen te leiden.

Omdat al onze aandacht op dit moment uitgaat naar het opstellingswerk, zijn deze dagen voorlopig op aanvraag. Ze worden gegeven op het praktijkadres in Katwijk a/d Rijn. Er moeten minstens twee deelnemers zijn en de kosten bedragen € 15 p.p. voor een ochtend of middag.

Schrijven over je leven met het medicijnwiel

Wanneer mensen een opstelling hebben gedaan, komt hun leven in een ander perspectief te staan. Er over schrijven met behulp van het levenswiel kan helpen om de nieuwe ordening tot rust te laten komen. Ook mensen die in een herstelproces terecht zijn gekomen, nadat ze ernstig psychisch of lichamelijk ziek zijn geweest, kunnen   met deze manier van schrijven betekenis geven aan deze periode in hun leven. Zij gaan ervaren hoe bijzonder helend schrijven kan werken op hun gestel.

Maar ook voor mensen, die midden in een ziekteproces zitten zoals kanker of chronische ziekten zoals MS of Reuma kan het helpen de ziekte een plek te geven en weer orde te scheppen in je leven.

Het eerste dagdeel komt het medicijnwiel als totaal aan de orde. In vier dagdelen daarna wordt aandacht besteed aan de vier windrichtingen van het wiel: het oosten, zuiden, westen en noorden. Elk dagdeel staat op zichzelf,  evenwel is het handig te beginnen met het wiel als totaal.

Deze dagen zijn op aanvraag. Ze worden gegeven op ons praktijkadres in Katwijk a/d Rijn. Er moeten minstens twee deelnemers zijn en de kosten bedragen € 15 p.p. voor een ochtend of middag.

Nascholings seminars  individueel Familie-Systemisch Werk

Voor mensen, die familie systemisch werk willen gebruiken in hun praktijk

Wanneer bij psychische en/of lichamelijke ziekten geen doorbraak te bewerkstelligen is, is het belangrijk af te dalen naar een dieper niveau waar de oorzaak kan liggen: het DNA niveau. Bij grote rampen en andere trauma’s, die mensen kunnen overkomen, verandert ons DNA. Door deze verandering kunnen zelfs drie of vier generaties later ernstige ziektes ontstaan of levens ontsporen, want het veranderde DNA wordt doorgegeven. Doordat  Ritueel Familie Systemisch Werk aangrijpt  op DNA niveau, kunnen daar weer veranderingen ontstaan.

Deze manier van helen is het grondbeginsel van dit werk dat zijn oorsprong heeft in alle oude natuurlijke geneeswijzen van de indianen tot de Inuït en ook van onze eigen Europese afstamming: de oude Keltische natuurgeneeswijzen.

De dagen zijn een combinatie van ondergaan, observeren en praktiseren wat betreft de fenomenologie van de mens.

Kosten € 60,– inclusief  koffie en thee. Voor lunch dien je zelf te zorgen.