Referenties en ervaringen.

Anne Sophie liet weten in maart 2022
Ik had angst voor snelheid bij het skiën. Na de les van Peter voelt het veel beter. Ik heb weer controle, maar het belangrijkste is, dat ik weer vertrouwen heb in mijn eigen kunnen. Super bedankt Peter!

Mariëlle schreef in februari 2022
Ik heb na de opstelling geen veranderingen opgemerkt. Heb juist de afgelopen tijd meer pijn. Wat ik erg waardeerde was dat Gonny dat in ons mail contact, niet bagatelliseerde, maar er serieus op in ging wat de oorzaak daarvan zou kunnen zijn.

Hanneke en Irma lieten weten in februari 2022
We vonden skiën zo eng! We deden het bijna in ons broek, maar met meer zelfvertrouwen gingen we aan het eind van de les de berg af. We gaan beslist nog een keer terug voor een training van Peter

Daphne (24) liet weten in januari 2022
Ik kreeg van de een vriend de tip om een les faalangsttraining bij Peter te doen, want ik hobbelde altijd maar achteraan bij het skiën. Ging eigenlijk alleen maar mee voor de gezelligheid van het bij elkaar zijn. Na de training van Peter begrijp ik eindelijk dat skiën ook leuk kan zijn.

Rina schreef in december 2021

Ik zit in een fijne energie sinds ik bij Gonny ben geweest. Ik voel me een stuk steviger en kan dat elke dag goed merken. Ik lijk rechter op te lopen. De eerste tijd lukte het me ook heel gemakkelijk om niet te snoepen. Ik kan de situatie wereldwijd beter verdragen en ik kom meer uit waar ik voor sta. Ik ben blij dat ik bij Gonny ben geweest.

Christien schreef in december 2021
Het ging de afgelopen weken erg goed met mij. Ik heb heel veel gehad aan onze vorige afspraak  Gonny. Ik merk dat er een positieve verandering in mij heeft plaatsgevonden. Allereerst ervaar ik het als een troostrijke gedachte dat ik een tweelingzusje heb en geeft het voor mijzelf begrip waarom ik me altijd zo snel “in de steek gelaten” voelde. Het geeft mij een fijn gevoel van verbinding. Ook is de relatie met mijn vriend ten positieve veranderd. Het lijkt alsof ik zachter ben geworden naar hem, waardoor er een veel betere sfeer/gevoel is. Na die eerste opstelling vorige maand, ervoer ik een enorm opgelucht
gevoel en een helderheid, alsof er een last van me afgevallen was.
Ik ging vol positieve verwachting naar Gonny toe en hoopte dat ik deze keer ook weer een hoop dingen zou kunnen verwerken tijdens de opstelling. Dat was deze keer veel minder.

Terugdenkend/evaluerend kon ik onvoldoende zakken in ontspanning en/of bij mijn gevoel komen. Of maar heel eventjes. Dat vond ik wel jammer.

José schreef in november 2021
Na de helende sjamanistische reis over contractverbreking bij Gonny nu een maand geleden, heb ik niet meer dat nare gevoel van angst. Het papier met het nieuwe contract ligt op mijn nachtkastje. Voor ik ga slapen, kijk ik erop. Ik ben me daardoor bewust als ik niet voor mezelf ben opgekomen die dag en het herinnert mij eraan dan mild te zijn voor mijzelf en me te realiseren dat morgen een nieuwe dag geeft met een nieuwe kans om het wel te doen. Het totale plaatje is dat ik me beter voel door de helende reis.

Henny (68) liet weten in november 2021
Nadat ik mijn enkel had gebroken, durfde ik niet goed meer te skiën. Daarom had ik mij ingeschreven voor de 55+cursus. Toevallig gaf Peter de cursus. Ik wist niet dat hij ook faalangst-training geeft. Het heeft me enorm geholpen en ik heb voor het eerst weer een wintersportvakantie geboekt.

Marjon schreef in oktober 2021
Ik ben in kleine stapjes op weg naar mijn eigen plek. Soms weer een stapje terug, maar dan toch weer vooruit. Ik voel me rustiger en geef mijn grenzen aan met minder schuldgevoel. Door de opstelling ben ik van binnen gaan begrijpen waarom de dingen rond mijn moeder zo zijn gegaan. Ik denk nog vaak terug aan de opstelling en haal daar steun uit. “s avonds steek ik twee kaarsjes aan bij de symbolen voor mijn voorouders en ervaar het als een moment om dingen in gedachten met ze te delen. Daardoor voel ik me ook gesteund. Ik vond en vind het heel bijzonder.

Ruby(36) en Michelle(38)lieten in oktober weten:
We waren bang de berg af te gaan, hadden niet zoveel zelfvertrouwen. Door de training bij Peter is dat weer helemaal opgekrikt.

Monika schreef in oktober 2021
Mijn eigen houding is veranderd. Ik laat me niet zomaar iets zeggen, maar voel eerder wat ik zelf wil. Ik geef nu ook die grens aan. Dat voelt gelijkwaardiger vooral aan mijn partner. Die scherpere blik maakt ook dat ik beter zijn dingen los kan laten. Dat verrijkt onze relatie. In mijn werk voel ik me nu ook onafhankelijk en in mijn kracht staan. Bedankt Peter en Gonny


Ellemiek schreef in oktober 2021
Het gaat heel goed met mij. Ik voel me gewoon zomaar gelukkig!
Er is heel veel gebeurd de afgelopen tijd. Ik heb heel veel ingezien!
Het belangrijkste dat veranderd is: ik negeer mijzelf niet meerIk luister naar mijzelf en hecht daar waarde aan. Mensen komen nu ook vanzelf naar mij toe en bieden hulp aan. Dat komt ik treed ze tegemoet vanuit een veranderde houding. Zo fijn! Dankjewel voor de begeleiding Gonny!

Angelien schreef in oktober 2021
Ik weet niet of ik me meer in verbinding voel, maar ik ben heel blij met de opstelling die ik heb gedaan.

Nicolien schreef in augustus 2021
De veranderingen, die ik merk zijn: Ik volg mijn eigen pad. Ik word niet meer geleid door schuldgevoel en compensatiedrang. Ik kan beter beslissingen nemen en ik voel me minder overgeleverd aan innerlijke negativiteit.

Jacques schreef in juli 2021
Na de opstelling is er veel verdriet naar boven gekomen. Dat heeft voor verheldering gezorgd. Ik kon daardoor de keuze maken mijn hart open te houden. Er is daardoor een open communicatie gekomen tussen mijn ex en mij. Hoewel ik veel pijn, woede, verdriet en jaloezie voel, kan ik dat nu door mij heen laten gaan zonder erin te verdrinken en ook zonder mijn hart te sluiten, Ik heb veel gehad aan je advies ”te stoppen met wat ik altijd doe”. Dat probeer ik nu te doen en niet meteen te reageren. Daardoor kan ik beter zien wat zich van moment tot moment aandient. Veel dank voor je hulp Gonny

Kirsten schreef in mei 2021
Na mijn helende reis heb ik het oude contract verbrand. Dat gaf mij een enorm opgeruimd gevoel van binnen. Het nieuwe contract hangt in mijn keuken. Ik kijk er regelmatig naar. Ik herhaal soms de tekst. Dat helpt mij eraan te wennen dat ik onder een nieuw contract leef. Ik ben milder voor anderen, maar vooral voor mezelf. Ik sta ook meer open voor de reguliere geneeskunde, zodat ik nu van allebei het beste kan nemen.

Rosalie schreef in mei 2021
Het innemen van mijn eigen plek is steeds meer aan het integreren. Heel fijn! De spanning in mijn bekkengebied is weg en dat voelt goed. Door de veranderingen binnen mij voel ik me soms onrustig. Dit is niet altijd fijn, maar ik heb wel het gevoel dat dat nu even nodig is. Mijn verbondenheid met mijn moeder- en vaderland voelt ook als meer geïntegreerd. Dat geeft rust. In het algemeen voel ik meer begrip en compassie. Daardoor kan ik de verantwoordelijkheid, die ik voor anderen voel beter loslaten, vooral naar mijn moeder. Daardoor kon ik haar kracht en liefde juist voelen. Heel mooi! Ik voel ook meer verdieping in de relatie met de andere leden van ons gezin. Op mijn werk heb ik nog wel moeite om mijn plek te vinden.

Mia schreef in april 2021
Na het Sjamanistisch maskerwerk bij Gonny had ik iets meer motivatie om dingen te doen, die op mijn lijstje stonden. Wel is mijn behoefte me creatief te uiten toegenomen. Tijdens de sessie voelde ik mijn hart opengaan. Dat bleef me na de sessie wel bezighouden. Ik sta nog wel kritisch tegenover mezelf, maar word me steeds bewuster welke rol mijn woorden bij anderen spelen, vooral in mijn familie. Ik had een grote blokkade in voelen. Ik merk dat dat weer een stukje is is losgekomen. Ik ben zeker niet dezelfde mens als vroeger.

Adriana schreef in maart 2021
Ik voelde meteen na de sessie maskerwerk een fijne verandering in mijn lichaam, veel minder pijn! Stramheid/pijn in littekenweefsel, spieren, pezen en gewrichten waren veel minder geworden. Dat heeft een paar dagen aangehouden en dat was heerlijk!
Ik voelde me ook relaxter. Lichter, alsof er iets van mijn schouders was afgevallen. Dit heb ik wel vast kunnen houden. Ik ben opener.
Ik ben minder streng voor mijzelf, kan de controle beter loslaten en deel meer moeilijke issues met anderen. Ik sta minder krampachtig tegenover mijn familie, laat het meer gebeuren.
Dank je wel Gonny voor deze bijzondere ervaring, die ik niet had verwacht.

Jonne Meij schreef op 17 januari 2021
Ik kwam met het idee om te werken met de verschillende generaties vrouwen uit mijn familie. Maar naar aanleiding van de van te voren beantwoorde vragen koos Gonny een andere werkvorm. Plots ging het toch over mijn persoonlijke levensverhaal.
Geheel onverwacht is er met de hulp van Gonny een nieuwe innerlijke beweging op gang gekomen. Niet veel later had ik een bijzondere uitwisseling met mijn moeder. Voor het eerst voelde ik dat haar tranen niet vanuit haar schuldgevoel kwamen maar recht vanuit haar hart, uit moederliefde voor mij.
Later die week droomde ik voor het eerst van mijn leven over mijn (immer afwezige) vader. Een droom waarin hij en ik onze liefde voor elkaar deelden. Een liefde waar ik geen enkele herinnering aan had. Het was een rustige en eenvoudige droom maar zó troostend en helend.De sessie bij Gonny heeft me niet gebracht waar ik voor kwam, het heeft me gebracht waar ik ten diepste naar verlangde.
Dank vanuit een verwarmd hart voor je waardevolle bemiddeling Gonny

Miranda van der Kwaak schreef op 15 december 2020
Ik heb bij Gonny een prachtige opstelling mogen doen. Wat een ervaring heeft ze! Daarnaast voelde ik me meteen op mijn gemak. De juiste vragen werden er gesteld zodat er echt een mooie verdieping ontstond. Helemaal vrij en oordeel loos heeft Gonny mee gekeken, gesteund en bewogen.
Bedankt Gonny, weken, wat zeg ik maanden later is het effect nog in vol proces.

Simone schreef op 12 november 2020
De opstelling bij Gonny heeft mij gebracht dat ik beter om kan gaan met mijn angsten en ik heb me daarna ook daadwerkelijk minder angstig gevoeld. Het is al enige tijd geleden en de inzichten hebben zich geïntegreerd in mijn dagelijks leven, dingen gaan meer moeiteloos, ik kan makkelijker keuzes maken, heb meer connectie met, vertrouwen in mijn hartsgevoel.

Ada(62) liet weten in oktober 2020
Ik durfde niet zo goed meer te skiën na twee knieoperaties. Samen met mijn man heb ik me ingeschreven voor de 55+cursus. Door Peter, die zijn faalangsttraining door de cursus heen weefde, voel ik me nu weer zeker. Ik kan mijn grenzen voelen en weet wanneer ik moet stoppen. Heel erg bedankt Peter!

Iris Korver schreef in maart 2020
Gonny helpt mij op weg om te voelen wat ik nodig heb om tot rust te komen. Door haar ervaring ondersteunt zij mij goed in mijn vraagstukken. Ik merk dat ik altijd lichter naar huis fiets. Gonny neemt de tijd en zorgt, na een sessie, ervoor dat er geen losse eindjes zijn.

Marjos Triepels schreef op 19 maart 2020
Ik ging de sessie bij Gonny open in. Had geen idee van wat mij te wachten stond. Ik vond het bijzonder te ervaren dat mijn gevoel op het medicijnwiel heel goed wist wat ik wel en wat ik niet wilde. Het heeft een tijdje geduurd voordat ik de ervaring op mij in heb kunnen laten werken en merkte vooral achteraf pas dat de dingen die tijdens de sessie naar voren kwamen inhoud kregen. Heeft het mijn leven veranderd? Niet drastisch. Maar het heeft mij richting gegeven aan de dingen die mij bezig hielden. Dat gaf mij meer geestelijke rust. Dank je wel Gonny!

Roelie (55) liet weten in oktober 2019
Ik was bang, had gebrek aan controle. Dat is zowat helemaal weg. Ik ben zo blij Peter! Ik kan je wel zoenen!

Truus (52) liet weten in oktober 2019
Ik wilde leren skiën, maar vond het eng. Ik twijfelde of ik het op mijn leeftijd nog zou kunnen leren. Door jouw geduld Peter, heb ik mij geen moment onveilig gevoeld.

Bertine schreef op 16 april 2019
Ik vond het hele bijzondere ervaringen. Ik ben twee keer geweest. Gonnie stelt je volkomen op je gemak. En neemt alle tijd voor je. Ze laat je echt voelen.
Ik zou het iedereen die het wil proberen aanraden.
Mocht ik weer tegen dingen in mijn leven aanlopen, ga ik haar zeker weer bellen.

Inge Tulen schreef op 6 april 2019
Het was een bijzondere en intense ervaring. Door de rust, warmte en openheid was er al snel een vertrouwde bedding gecreëerd om de diepte in te gaan. Het voelde hierdoor ook als vanzelf om alle ervaringen toe te laten en te doorvoelen. De opstelling heeft mij nieuwe inzichten gegeven en heeft stukken geheeld, waardoor het leven weer vrijer door mij heen is gaan stromen.Gonny  je hebt mij geholpen om o.a. in te zien dat ik ook even echt rust mag nemen, en vanuit rust beter kan voelen wat een goede volgende stap voor mij is. Klinkt simpel maar omdat echt te mogen voelen is zo helpend geweest. Je bent een wijze vrouw, dank je wel voor een mooie opstelling. Veel liefs Inge

Peter Thijssen schreef op 29 januari 2019
Ik ken Gonny en haar man Peter al vele jaren via het vrijwilligerswerk op een camping in Frankrijk (www.charme.nl). Tijdens die ontmoetingen vertelde Gonny me over haar werkzaamheden met familieopstellingen. Ofschoon ik er niet in geloofde maakte ze me wel nieuwsgierig en heb ik een afspraak gemaakt.
Zonder enige verwachting ben ik in alle rust, aan de sessie begonnen. Aanvankelijk voelde ik me wat ongemakkelijk, maar gaandeweg werd me duidelijk dat er toch iets met mij gebeurde. Door, voor mijn gevoel, op willekeurige plaatsen te gaan staan of zitten en mijn gevoelens te beschrijven, werd ik lichamelijk (kreeg het warm en dan weer koud) maar ook emotioneel geraakt door gevoelens die mij al langer dwars zaten. De tijd vloog voorbij en aan het einde van die sessie voelde ik me moe, maar ook erg goed en opgelucht. Gonny kreeg het voor elkaar om mezelf wat meer open te stellen naar haar en daardoor sommige gevoelens vanuit een ander perspectief over mezelf te kunnen zien.
Het heeft mij zeker geholpen om, door deze “hobbel” te nemen, mezelf naar anderen makkelijker open te stellen. Dus, een absolute aanrader voor iedereen die het gevoel heeft “vast” te zitten met bepaalde negatieve ervaringen en/of gevoelens.Ik kom graag nog een keer bij haar terug! Ik denk dat er elke keer wel weer wat te halen is…..

Annette Damman schreef op 15 januari 2019
Ik heb de sessie bij jou Gonny als heel bijzonder ervaren. Als een reis. Een prachtig proces. Jij, daarbij warm aanwezig. Stapje voor stapje gingen we er doorheen. Er was ruim de tijd, zodat we niet hoefden te haasten. Het meeste indruk maakte het moment dat jij me een steen in handen gaf, de last die ik tot dan gedragen had en die terug mocht geen aan mijn voormoeders. Ik voelde me daarna vrij me om te keren naar mijn eigen leven. Sindsdien heb ik prachtige stappen kunnen zetten.

Astrid Koelewijn schreef op 9 januari 2019
Het was bijzonder om met je te mogen werken, Gonny. Jouw rust, je warmte, je vertrouwen en je wijsheid hebben ervoor gezorgd dat ik een diepgaande sessie mocht ervaren. Een bijzondere en doorvoelde ervaring waarin voor mij veel aan bod kwam. Je hebt me geholpen los te komen van familiezaken die mij weerhielden mijn eigen weg te gaan. In de dagen erna voelde en realiseerde ik me dat ik er vanaf nu ‘alleen’ voor sta, als kijkend naar een leeg schildersdoek. Na een paar dagen van bezinning heb ik MIJN kwasten van het leven opgepakt. Mijn leven en ondernemerschap zijn weer gaan stromen, waarin ik mijn eigen schilderij schilder. Zó fijn! Er zijn een paar wijze vrouwen die mij in de afgelopen jaren hebben begeleid op mijn pad en die ik eeuwig dankbaar ben. Daar ben jij er één van. Dikke digitale kus van mij. X

Mirjam Rutten schreef op 7 januari 2019

Het was heel fijn om met Gonny te werken. Zij creëert een bijna serene sfeer van rust en vertrouwen, waarin ik goed in staat was om mijn gevoelens te exploreren. We werkten met het medicijnwiel. Dat zorgde ervoor dat er geen aspect ongevoeld bleef. Het leverde mij op dat ik liefdevol op een aantal dingen kon terugkijken waardoor ik mij stabieler en minder eenzaam voel. Een aantal zaken zijn opgeruimd en nieuwe perspectieven dienen zich aan. Oei ik groei!

Marja Kruik schreef op 7 januari 2019
De zeer diepgaande sessie met een systemische opstelling waarbij ik mij met mijn verloren (ziels)delen weer opnieuw kon verbinden, heeft helderheid en heling gebracht. De begeleiding van jou is warm en deskundig. Door jouw deskundigheid kreeg de opstelling een verrassende wending, dat wat nu gezien mocht worden.Het heeft mij meer rust en aanvaarding gegeven. Dank!

Ruby schreef op 15 december 2018
Bij eerdere ervaringen met systemisch werk werd ik naar mijn mening teveel een richting in gestuurd of bleven er open eindjes waar ik onzeker van werd. Bij Gonny was dit absoluut niet aan de orde; de sturing kwam van mij en alles werd goed afgerond. Ik vond de begeleiding bij de helende reis erg prettig en er kwam een hoop meer duidelijkheid over verschillende situaties in mijn leven.

Oda schreef in December 2017
Ik ben assertiever geworden en zeg nu weleens NEE tegen vragen.
Mijn omgeving kijkt daar wel raar van op, maar ik voel hoeveel energie mij dit geeft.
Ik vind dat het over de hele linie(mijn reumaklachten en psychisch) goed met mij gaat en voel me heel krachtig. “Ik duw mezelf niet meer voort, maar ik rijd”

Paula schreef in December 2017
Ik voel me veel relaxter. Ik ga niet meer zo diep op de dingen in en als ik het doe, vreet het me niet meer zo op. Mijn man vindt ook dat ik beter in mijn vel zit.

Elly schreef in november 2017
Ik vind de pijn van mijn reuma verminderd van 100% naar 85%. Ik was al bezig met zingevings vragen, opstellingen vind ik daarbij een verdieping. Dat ervaar ik als een verbetering van mijn gevoel van welbevinden. Over het algemeen vind ik het een stijgende lijn.

Ellen schreef in oktober 2017
Ik vind dat ik erg ben veranderd door jouw behandelingen, Gonny. Ik heb het idee beter voor mezelf op te kunnen komen en ik heb inzicht gekregen in mezelf.
Het belangrijkste vind ik daarvan het samengaan van verstand en gevoel.
Nu ga ik alles eerst even laten bezinken.

Ineke schreef in september 2017
Na een behandeling bij jou voel ik me altijd heel ontspannen.
Mijn schouders en nek voelen dan los, wat anders nooit voorkomt

Marijke schreef in juni 2017
Ik wil je graag bedanken voor je warme deskundige leiding op de woelige baren van mijn leven dit jaar. Ik kijk er met een warm gevoel op terug.
En ook met een opgelucht gevoel, de druk op mijn schouders is sterk gedaald.

Fred schreef in juni 2017
Of mijn bezoeken aan jou hebben bijgedragen aan het feit dat ik nu minder insuline hoef te spuiten weet ik niet. Ik weet wel zeker dat ik, door onze gesprekken en de opstellingen, die ik heb gedaan, de kracht heb gekregen zaken in mijn leven wezenlijk te veranderen.
Ik kan het allemaal nog steeds niet benoemen, maar ik weet wel dat de sessies mij kracht hebben gegeven bepaalde zaken in mijn leven anders aan te pakken.
Daardoor ben ik ook intenser met mezelf bezig gegaan, wat er toe heeft geleid dat ik me bewuster ben geworden hoe ik een andere richting aan mijn leven zou kunnen geven.

Monique schreef in mei 2017

Wat ik als zeer positief heb ervaren is jouw begeleiding daarin, Gonny. Ik vond het bewonderenswaardig dat jij eigenlijk direct doorhad waar de schoen uiteindelijk wrong. Mijn lichamelijke klachten uiten zich doordat ik onbewust nog niet alles uit het verleden had verwerkt. Ik bleef maar doorlopen, wilde eigenlijk niet over datgene nadenken, maar uiteindelijk kon ik alleen opknappen als ik er wel iets mee deed. Helaas moest al het zeer eruit, niet leuk, maar doordat ik er met jou over praatte was ik al met de verwerking bezig. De opstelling daarna maakte dat ik uiteindelijk de oorzaak van het lichamelijke ongemak kon aanpakken
Nu gaat het tijden goed met mij, maar heb ook nog wel eens een terugval als ik teveel van mijn lijf verg. Ik vind alles leuk om te doen en daardoor vind ik het moeilijk om nee te zeggen. Dan denk ik weer over mijn opstelling bij jou na en pak de tekeningen erbij. Dat helpt me altijd weer op de juiste weg. NEE zeggen blijft moeilijk maar als je weet dat het ten gunste van je eigen lichaam is dan moet dat gewoon zo af en toe.
Ook het letten op voeding heeft mij erg geholpen. Suiker is funest, na het eten van o.a. melkproducten (vooral kaas) en het drinken van koffie, merk ik dat ik me niet lekker voel. Een koffie op de dag is prima, maar niet meer. Door jouw adviezen ben ik erg op mijn voeding gaan letten, daardoor eet ik gezonder en daar voel ik mij zeer goed bij.
Ontzettend bedankt voor de uitstekende begeleiding, gesprekken en opstellingen waren soms zwaar ,maar hadden daarna een positieve uitwerking op mijn gestel en zeker het advies van luister naar je lichaam daar sta ik echt DAGELIJKS bij stil. Een tien met een griffel voor jou. Door jouw begeleiding vind ik dat er zeer goed te leven valt met mijn vorm van Fibromyalgie . Denk aan je lichaam, zeg nee als het nodig is en beweeg voldoende. Super bedankt!

Jay schreef in mei 2017
Leven is ontdekken wie je werkelijk bent. Elke dag leer ik zo bij,
maar soms verdwaal ik op deze weg, in het donker mijn lantaarn ben jij.

Dinie schreef in april 2017
Mijn klachten zijn verbeterd.
Ik wordt nog wel eens met bonzend hoofd en zwetend wakker, maar de ergste angst en depressiviteit zijn verdwenen.
Ik heb mijn schilderen weer kunnen oppakken.

Ine schreef in april 2017
Ik ben anders tegen het leven aan gaan kijken.
Kan beter accepteren dat het in de wereld niet eerlijk is verdeeld.
Ik maak me minder druk als ik niet slaap en ben minder gestresst.
Ik richt mijn leven rustiger in en ben beter mijn grenzen gaan stellen.
Ik besef nu de liefde voor mijn man en ben opener naar mijn kinderen.
Ik wilde één oplossing, maar begrijp nu dat er niet één oplossing is.
Ik vind mezelf echt gegroeid en breng nog dagelijks je wijze lessen in praktijk.
Hartelijk dank.

Connie schreef in februari 2017
Het gaat nu echt prima met mij.
Ik let nu goed op mijn voeding(dat scheelt een slok op een borrel) en heb goed naar mijn lichaam geluisterd. Deze punten heb ik echt uit jouw manier van werken geplukt.
Ik denk vaak aan jouw goede raadgevingen en pak dan de juiste draad weer op.
Dank hiervoor.

Angelique schreef in maart 2017
De conflicten tussen mij en mijn zoon zijn afgenomen.
Mijn zoon is nu aan het puberen, maar de strijd waarmee dat gepaard gaat is een ander soort dan de conflicten die wij hadden voor de opstelling. Dat wordt door ons beide als een echte verbetering ervaren.

Bea schreef in februari 2017
Ondanks dat mijn fysieke klachten zijn gebleven, zijn mijn verwachtingen van het werk bij jullie wel uitgekomen.
Ik zocht ondersteuning en advies hoe ik om zou kunnen gaan met een leven met beperkingen en dat heb ik gevonden.
Daarnaast heb ik een middel gevonden tot zelfontwikkeling om psychisch en lichamelijk beter voor mijzelf te kunnen zorgen.
Ik ga verder bij jullie werken om te proberen me lichamelijk ook beter te gaan voelen, ook al weet ik nu dat dat een lange weg is.

Liselot schreef  in januari 2017
Ik vond het een heel bijzondere ervaring.

Theo schreef in april 2015
Het lijkt of ik mijn oude relatie iets makkelijker kan loslaten, hoewel ik het er soms nog er moeilijk mee heb. Wel sta ik met meer zelfvertrouwen tegenover mezelf. Door het probleem te erkennen, voelt het alsof de helft al is opgelost. Ook  tegenover anderen sta ik met meer zelfvertrouwen. Hoewel ik nog geen kans heb gezien het probleem op te lossen, was de opstelling  verhelderend.