top of page

Sjamanistisch lichaamswerk

Naast familie-opstellingen doen wij ook sjamanistisch lichaamswerk. Dit lichaamswerk is één van de oudste natuurlijke geneeswijzen en is o.a. bewaard gebleven via verschillende indianenstammen . Het gaat ervan uit dat de levensenergie geblokkeerd kan raken door trauma’s in het huidige leven of door trauma’s in een vorige generatie. Door traumatische gebeurtenissen in ons leven of dat van onze voorouders kan ons erfelijk materiaal veranderen.

 

Via ons erfelijk materiaal kan deze veranderde informatie generaties lang worden doorgegeven. Het kan zich ten slotte gaan uitdrukken in allerlei lichamelijke en/of psychische belemmeringen.

Bij sjamanistisch lichaamswerk is de werkwijze als volgt:

Door het leggen van de hand(en) maken we contact met de energie in het lichaam of in het aura van het lichaam is geblokkeerd door traumatische gebeurtenissen uit het verleden. De blokkade wordt op die manier geheel of gedeeltelijk opgeheven en de gestagneerde levensenergie kan weer gaan stromen. Het erfelijk materiaal kan weer dynamisch worden en lichamelijke en/of psychische belemmeringen nemen af of verdwijnen zelfs helemaal

bottom of page