top of page

Reacties zijn altijd welkom!

Stuur ze naar ons Email- of huisadres.

Wij zetten ze dan op de website.

Hieronder enkele reacties van deelnemers van 2023 tot nu toe.

 

Herman zei in januari 2024

Ik heb veel gehad aan jouw tips om beter en gecontroleerder te skiën

 

Linnie schreef in januari 2024
Ik ben de kerstdagen heel goed doorgekomen. 2e kerstdag was ik alleen, maar ik heb heerlijk voor mezelf gekookt en geen last gehad van eenzaamheid. Ook Ou&nieuw was ik alleen zonder me eenzaam te voelen. Ik ben niet gaan troost-eten en iedereen zegt dat ik straal.

Karel zei in januari 2024

Na een lange tijd niet skiën valt het me mee hoeveel ik me nog herinner dankzij jouw les! 

Jelger schreef in december 2023:
Ik voel me warmer, liefdevoller en intuïtiever. Ik voel me meer verbonden met de mensheid. Ik voel trots op mezelf en heb zin in wat komen gaat. Ik sta nu sterker tegenover mezelf, laat me niet meer zo snel van de wijs brengen.

Marga schreef in december 2023:
Er zijn weer dingen helderder geworden. Zeker over seksuele beschadiging. Wat een mooie uitdaging om gedachten, die niet van jezelf zijn, terug te geven aan je familie systeem.

Ines schreef in december 2023:
Ik merk dat ik zelfverzekerder ben. Ik ga mijn eigen onderneming opstarten. Ik voel dat ik wat te bieden heb. De mantra, die steeds door mijn hoofd speelt is: Ik kan het.

Nora zei in december 2023

Ik begin het leuk te vinden, minder eng en kan me nu meer verheugen op onze skivakantie.

Joke schreef in december 2023:
Ik ben milder gestemd en denk meer genuanceerd over mijn ex-partner.

Yannick (14 jaar) zei in december 2023

Krijgen we u morgen weer? Oh, dat is hardstikke leuk!

 

Hermien schreef in november 2023:
Na de opstellingen in het voorjaar is het lang goed gegaan, maar nu ben ik weer depressief. Ook de angst is terug. Ik had verwacht dat de verbeteringen definitief zouden zijn.

 

Nathalie schreef in november2023:
Er is meer ruimte gekomen voor mijn emoties. Dit voelt goed. Ik ben gaan inzien dat ik al veel heb meegemaakt. Ook was ik dingen vergeten. Die kan ik nu langzaam te verwerken. Er zijn nu dagen dat ik lief ben voor mezelf. Ook ben ik milder naar anderen. Ik bekijk dingen meer van twee kanten.

Linnie schreef in oktober 2023:
Na de helende trance-reis ben socialer ik geworden. Ik bekommer me meer om mensen in mijn omgeving. Daarnaast kan ik indrukken van buitenaf beter buiten mezelf houden. De mantra “Ik zou het ook mis kunnen hebben”heeft me al in verschillende situaties geholpen. Het contact met mijn zoon is verbeterd. Ik heb hem zelfs mogen knuffelen. Ook het contact met mijn dochter is verbeterd, omdat ik beter mijn grens aan kon geven

Linnie schreef in oktober 2023:
Na de helende trance-reis ben socialer ik geworden. Ik bekommer me meer om mensen in mijn omgeving. Daarnaast kan ik indrukken van buitenaf beter buiten mezelf houden. De mantra “Ik zou het ook mis kunnen hebben”heeft me al in verschillende situaties geholpen. Het contact met mijn zoon is verbeterd. Ik heb hem zelfs mogen knuffelen. Ook het contact met mijn dochter is verbeterd, omdat ik beter mijn grens aan kon geven

Marianne schreef in oktober2023:
Ik voel me zachter en voller. Er is meer acceptatie en rust. Ik heb meer verbinding met anderen en kijk reëler naar ze. Ik vond het een mooie opstellingsdag en ook de vorm waarin delen werden opgesteld vond ik mooi. Ik heb een aantal beelden en nieuwe gevoelens nog een tijdje met me meegedragen

 

Astri schreef in augustus 2023:
Ik word elke ochtend rustig wakker, Ik voel me rustiger gedurende de dag. Ik zie beter waar mijn kracht ligt. Ik ben gaan inzien dat niet iedereen kan wat ik doe. Over geld kan ik nu makkelijk praten, zonder in de stress te raken. Dank je wel Gonny

Niels (12 jaar) zei in juli 2023;
Als skiles zo wordt gegeven, vind ik het heel erg leuk!

 

Myrthe (11 jaar) zei in juli 2023:
Dat was een hele leuke les, bent u er alstublieft volgende week weer!

 

Betty schreef in juni 2023:
Sinds ik bij jou ben geweest Gonny, ben ik in balans. Geen rare overgangsideeën meer gehad of angsten of neerslachtige gevoelens. Ik gun mezelf nu om af en toe met mijn ogen dicht te zitten. Even een momentje voor mezelf. Bij jou voel ik me vertrouwd. Je hebt me elke keer enorm geholpen!

 

Irma schreef in juni 2023:
Het contact met mijn familie is veel beter geworden. We kunnen nu samen rouwen om onze broer. Ook het verlies van mijn heerlijke werkruimte lijk ik verwerkt te hebben. Ik sta weer open voor nieuwe mogelijkheden en durf echt te zoeken. Ik weet ook beter wat ik wel en niet wil en durf daarin grenzen te stellen ook al komt het op mijn omgeving nog zo onlogisch voor.

 

Bart schreef in juni 2023:
Na mijn eerste ski-ervaring waar ik mee naar boven was genomen en ongecontroleerd naar beneden suisde, had ik besloten: skiën is niets voor mij! Doordat ik goede dingen over Peters lessen had gehoord, het toch nog een keer geprobeerd. Nu begrijp ik waarom iedereen er zo enthousiast over is en dat skiën eigenlijk heel leuk is. Ik ga nu zeker een keer op wintersport!

 

Jelmer schreef in mei 2023:
Er is nog meer zelfacceptatie. Ik heb minder helpende overtuigingen los kunnen laten. Ik vond de opstellingsdag diep ontroerend. Tijd leek er even niet te zijn. Ik ben klaar voor wat komen gaat. Het is een zacht diep liggend zijn in mij. Ik mag voor mezelf gaan en voor wat zich ontvouwt. Het voelt leven vol kansen en mogelijkheden.

 

Marieke schreef in mei 2023:
Ik vond de opstellingsdag fijn. Ik voel me innerlijk rustiger. Ik vermoed dat de heling, die heeft plaatsgevonden tijdens de opstelling effect het effect heeft dat ik minder behoefte heb om me nadrukkelijk te manifesteren. Ik ga nu vanzelf mee met de flow van het leven.

 

Marina schreef in mei 2023:
Een ervaring tijdens de opstellingsdag heeft me heel erg geholpen bij een oud thema. Heel bijzonder! Het heeft me geholpen me nog meer over te kunnen geven aan de stroom van het leven. Ik vond het een prettige dag om op terug te kijken.

 

Riek schreef in mei 2023:
Na de opstellingdag was ik erg moe. Ik vond dat je weinig aandacht besteed hebt aan het welzijn van mij als deelnemer. Ook vond ik de ruimte te klein en had het gevoel dat de energie van iedereen door elkaar liep.

 

Ella schreef in april 2023:
Ik ben me bewust van de energie van mijn voorouders. Dat is nu voelbaar. Als ik een moeilijke dag heb, vraag ik hen om steunen dan voel ik me steviger. Het contact met mijn moeder is ook verbeterd en mijn ouders lijken het contact met ons gezin meer te waarderen. Ik heb er zelf meer vertrouwen in de toekomst en dat ik een nieuwe balans ga vinden.

 

Annelot schreef in maart 2023:
De opstelling heeft veel los gemaakt. Ik heb erover geschreven. Fijn dat je me na een maand herinnerde dat ik mij kan verbinden met mijn voorouders. Door de hectische tijd die ik achter de rug heb is dat er niet van gekomen, maar dat ga ik zeker doen. Ik wil graag nog een vervolg opstelling bij je doen Gonny.

 

Adric schreef in februari 2023:
De opstelling heeft e.e.a. in beweging gebracht. Als vervolg ben ik bezig met grenzen voelen en stellen en ook meer op mijn eigen gevoel mogen vertrouwen. Vooral met betrekking tot relaties en verbinding maken. Kortom er gebeurt genoeg!

 

Ennia schreef in februari 2023:
Na de helende trance-reis ben ik zachter geworden en meer in verbinding met mezelf. Ik heb je advies opgevolgd en naar de dokter geweest. Omdat ik nu weet wat het is, voel ik me veel rustiger. Dank je wel

Jenny schreef in december 2022:
Ik merk echt wel een soort kalmte in mijn hoofd en ik heb meer zelfvertrouwen.

 

Hieronder reacties uit voorgaande jaren, ook omdat we het zelf zo leuk vinden om ze te herlezen________________________________________________________________

 

Mia schreef in december 2022:
Na de opstelling kwamen nog veel emoties los. Ik heb er nu wel goed met vriendinnen over kunnen praten. Ik lijk wat meer zelfvertrouwen te hebben  en doe meer waar ik zelf behoefte aan heb. Het contact met mijn zus gaat beter. Met mijn dochter heb ik dingen uitgesproken. Ik probeer haar nu meer los te laten.

 

Els schreef in december 2022:
Als ik een moeilijke dag heb, vraag ik nu om steun van mijn voorouders. Ik voel me dan ook steviger. Het contact met mijn ouders is na de opstelling soepeler en zij lijken ons contact meer te waarderen. Met mijn werk lukt het nog steeds niet, maar ik merk dat ik meer zelfvertrouwen heb dat ik een nieuwe werkplek ga vinden van waar uit ik weer verder kan groeien. Ik merk dat ik milder en liever ben voor mezelf. Hartelijke bedankt Gonny voor je wijsheid!

 

Moeder van Rosalie schreef in november 2022:
We zijn zo blij met je Peter, want ze vindt het zo fijn om les van jou te krijgen. En helemaal top dat je voor ons zo vroeg je bed uit bent gekomen.

 

Ymke schreef in november 2022:
Ik was wel bang, maar wilde door zetten. Door jouw uitleg snapte ik veel beter wat de bedoeling was. Jij maakt het skiën zo leuk!

 

Daan schreef in oktober 2022:
Om medische redenen moest ik van snowboarden naar skiën. Jij maakte het erg leuk en wat leg je het goed uit!

 

Mardith schreef in oktober 2022:
Ik moest wat mee zelfvertrouwen krijgen en dat lukt op deze manier.

Bedankt Peter!

Ditte schreef in oktober 2022:
Na de opstelling was ik me zeer bewust van de chaos, die ik in mijn wezen heb zitten ten aanzien van hoe ik mijn familie ervaar. Er kwam veel verdriet los. Het heeft ertoe geleid dat ik uiteindelijk weer contact met mijn broers en zus kon maken. Daardoor voelde ik me gedragen. Inmiddels kan ik mijn oudste zus steeds beter haar plek geven. Daardoor vind ik zelf ook steeds meer rust op mijn plek. Ik voel ook dat er dingen zijn die ik nog aandacht moet geven.

Rina schreef in oktober 2022:
De helende reis heeft mij bewust gemaakt en beweging gegeven. Ik kan mijn dochter makkelijker ruimte geven en voel mijn grootouders nog steeds bij me na de 1e opstelling bij jou. Het voelt completer.

Tonia schreef in oktober 2022:
Ik merk dat ik meer aan mijn voorouders denk en me afvraag hoe ze me zouden kunnen helpen. Dat helpt mij zeker. Ik vind het gemakkelijker dingen te laten gebeuren of  juist dingen te laten zonder er excuses voor te verzinnen.

Jeanette schreef in september 2022:
Tijden de opstelling heb ik kunnen ervaren hoe het is om in mijn oma’s schoenen te staan. Ik voel me vol dankbaarheid naar haar, die alles heeft gegeven aan haar dochter en kleinkinderen. Het was een geschenk dat te mogen ervaren. Sinds de opstelling kan ik mijn emoties vaker laten zien. Ik ben ook milder naar mijn moeder. Het verbinden met anderen blijft nog moeilijk, maar door de hartsverbinding, die ik nu met mijn oma heb, voel ik vertrouwen dat het in de toekomst steeds beter zal gaan.

Rumi schreef in september 2022:
Er is veel harmonie om mij heen gekomen.  Ik heb mezelf geaccepteerd en hoef niet de ideale dochter meer te zijn. Ik ervaar meer rust in mijn lijf. Ik ben heel dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen.

Jomande schreef in september 2022:
Ik ben niet meer aan het zoeken naar antwoorden. Ik leef meer in het nu. Ik heb gemerkt dat er rust is gekomen en dat ik niet meer bezig ben met oude zaken. Er is acceptatie gekomen voor wie ik ben en waar ik vandaan kom. Daar ben ik heel blij mee.

Ruby schreef in juni 2022:
Lieve Gonny,wat was het mooi en fijn afgelopen vrijdagmiddag. Ik ben blij en dankbaar dat jij dit soort middagen organiseert. Op jouw heel eigen wijze Gonny manier. Veel mooie inzichten opgedaan.
 

Joke liet weten in juni 2022:
Hartelijk bedankt Gonny dat je altijd voor mij klaar staat. Dat waardeer ik wel. Dat je me motiveert en opvrolijkt. Ik heb de laatste jaren veel hulpverleners gehad maar jij bent toch de beste die ik ooit gehad hebt.
 

Nicolette schreef in juni 2022.
Bedankt lieve Gonny  voor weer een prachtige ervaring. Mooi de verschillende ingrediënten van deze middag. Steentjes schelpjes zelf opstellen en een grote opstelling. Heel fijn.
 

Anne Sophie liet weten in maart 2022
Ik had angst voor snelheid bij het skiën. Na de les van Peter voelt het veel beter. Ik heb weer controle, maar het belangrijkste is, dat ik weer vertrouwen heb in mijn eigen kunnen. Super bedankt Peter.
 

Mariëlle schreef in februari 2022
Ik heb na de opstelling geen veranderingen opgemerkt. Heb juist de afgelopen tijd meer pijn. Wat ik erg waardeerde was dat Gonny dat in ons mail contact, niet bagatelliseerde, maar er serieus op in ging wat de oorzaak daarvan zou kunnen zijn.

Hanneke en Irma lieten weten in februari 2022
We vonden skiën zo eng! We deden het bijna in ons broek, maar met meer zelfvertrouwen gingen we aan het eind van de les de berg af. We gaan beslist nog een keer terug voor een training van Peter.
 

Daphne (24) liet weten in januari 2022
Ik kreeg van de een vriend de tip om een les faalangsttraining bij Peter te doen, want ik hobbelde altijd maar achteraan bij het skiën. Ging eigenlijk alleen maar mee voor de gezelligheid van het bij elkaar zijn. Na de training van Peter begrijp ik eindelijk dat skiën ook leuk kan zijn.

Rina schreef in december 2021

Ik zit in een fijne energie sinds ik bij Gonny ben geweest. Ik voel me een stuk steviger en kan dat elke dag goed merken. Ik lijk rechter op te lopen. De eerste tijd lukte het me ook heel gemakkelijk om niet te snoepen. Ik kan de situatie wereldwijd beter verdragen en ik kom meer uit waar ik voor sta. Ik ben blij dat ik bij Gonny ben geweest.

Christien schreef in december 2021
Het ging de afgelopen weken erg goed met mij. Ik heb heel veel gehad aan onze vorige afspraak  Gonny. Ik merk dat er een positieve verandering in mij heeft plaatsgevonden. Allereerst ervaar ik het als een troostrijke gedachte dat ik een tweelingzusje heb en geeft het voor mijzelf begrip waarom ik me altijd zo snel "in de steek gelaten" voelde. Het geeft mij een fijn gevoel van verbinding. Ook is de relatie met mijn vriend ten positieve veranderd. Het lijkt alsof ik zachter ben geworden naar hem, waardoor er een veel betere sfeer/gevoel is.

Na die eerste opstelling vorige maand, ervoer ik een enorm opgelucht
gevoel en een helderheid, alsof er een last van me afgevallen was.
Ik ging vol positieve verwachting naar Gonny toe en hoopte dat ik
deze keer ook weer een hoop dingen zou kunnen verwerken tijdens de
opstelling. Dat was deze keer veel minder. Terug denkend/evaluerend kon ik onvoldoende zakken in ontspanning en/of bij mijn gevoel komen. Of maar heel eventjes. Dat vond ik wel jammer.

José schreef in november 2021
Na de helende sjamanistische reis over contractverbreking bij Gonny nu een maand geleden, heb ik niet meer dat nare gevoel van angst. Het papier met het nieuwe contract ligt op mijn nachtkastje. Voor ik ga slapen, kijk ik erop. Ik ben me daardoor bewust als ik niet voor mezelf ben opgekomen die dag en het herinnert mij eraan dan mild te zijn voor mijzelf en me te realiseren dat morgen een nieuwe dag geeft met een nieuwe kans om het wel te doen. Het totale plaatje is dat ik me beter voel door de helende reis.

Henny (68) liet weten in november 2021
Nadat ik mijn enkel had gebroken, durfde ik niet goed meer te skiën. Daarom had ik mij ingeschreven voor de 55+cursus. Toevallig gaf Peter de cursus. Ik wist niet dat hij ook faalangst-training geeft. Het heeft me enorm geholpen en ik heb voor het eerst weer een wintersportvakantie geboekt

Marjon schreef in oktober 2021
Ik ben in kleine stapjes op weg naar mijn eigen plek. Soms weer een stapje terug, maar dan toch weer vooruit. Ik voel me rustiger en geef mijn grenzen aan met minder schuldgevoel. Door de opstelling ben ik van binnen gaan begrijpen waarom de dingen rond mijn moeder zo zijn gegaan. Ik denk nog vaak terug aan de opstelling en haal daar steun uit. “s avonds steek ik twee kaarsjes aan bij de symbolen voor mijn voorouders en ervaar het als een moment om dingen in gedachten met ze te delen. Daardoor voel ik me ook gesteund. Ik vond en vind het heel bijzonder.

Ruby(36) en Michelle(38)lieten in oktober weten:
We waren bang de berg af te gaan, hadden niet zoveel zelfvertrouwen. Door de training bij Peter is dat weer helemaal opgekrikt.

 

Monika schreef in oktober 2021
Mijn eigen houding is veranderd. Ik laat me niet zomaar iets zeggen, maar voel eerder wat ik zelf wil. Ik geef nu ook die grens aan. Dat voelt gelijkwaardiger vooral aan mijn partner. Die scherpere blik maakt ook dat ik beter zijn dingen los kan laten. Dat verrijkt onze relatie. In mijn werk voel ik me nu ook onafhankelijk en in mijn kracht staan. Bedankt Peter en Gonny


Ellemiek schreef in oktober 2021

Het gaat heel goed met mij. Ik voel me gewoon zomaar gelukkig!

Er is heel veel gebeurd de afgelopen tijd. Ik heb heel veel ingezien!

Het belangrijkste dat veranderd is: ik negeer mijzelf niet meer

Ik luister naar mijzelf en hecht daar waarde aan. Mensen komen nu ook vanzelf naar mij toe en bieden hulp aan. Dat komt ik treed ze tegemoet vanuit een veranderde houding. Zo fijn! Dankjewel voor de begeleiding Gonny!

 

Angelien schreef in oktober 2021

Ik weet niet of ik me meer in verbinding voel, maar ik ben heel blij met de opstelling die ik heb gedaan.

 

Nicolien schreef in augustus 2021
De veranderingen, die ik merk zijn: Ik volg mijn eigen pad. Ik word niet meer geleid door schuldgevoel en compensatiedrang. Ik kan beter beslissingen nemen en ik voel me minder overgeleverd aan innerlijke negativiteit.

 

Jacques schreef in juli 2021
Na de opstelling is er veel verdriet naar boven gekomen. Dat heeft voor verheldering gezorgd. Ik kon daardoor de keuze maken mijn hart open te houden. Er is daardoor een open communicatie gekomen tussen mijn ex en mij. Hoewel ik veel pijn, woede, verdriet en jaloezie voel, kan ik dat nu door mij heen laten gaan zonder erin te verdrinken en ook zonder mijn hart te sluiten, Ik heb veel gehad aan je advies ”te stoppen met wat ik altijd doe”. Dat probeer ik nu te doen en niet meteen te reageren. Daardoor kan ik beter zien wat zich van moment tot moment aandient. Veel dank voor je hulp Gonny

 

Kirsten schreef in mei 2021
Na mijn helende reis heb ik het oude contract verbrand. Dat gaf mij een enorm opgeruimd gevoel van binnen. Het nieuwe contract hangt in mijn keuken. Ik kijk er regelmatig naar. Ik herhaal soms de tekst. Dat helpt mij eraan te wennen dat ik onder een nieuw contract leef. Ik ben milder voor anderen, maar vooral voor mezelf. Ik sta ook meer open voor de reguliere geneeskunde, zodat ik nu van allebei het beste kan nemen.

 

Rosalie schreef in mei 2021
Het innemen van mijn eigen plek is steeds meer aan het integreren. Heel fijn! De spanning in mijn bekkengebied is weg en dat voelt goed. Door de veranderingen binnen mij voel ik me soms onrustig. Dit is niet altijd fijn, maar ik heb wel het gevoel dat dat nu even nodig is. Mijn verbondenheid met mijn moeder- en vaderland voelt ook als meer geïntegreerd. Dat geeft rust. In het algemeen voel ik meer begrip en compassie. Daardoor kan ik de verantwoordelijkheid, die ik voor anderen voel beter loslaten, vooral naar mijn moeder. Daardoor kon ik haar kracht en liefde juist voelen. Heel mooi! Ik voel ook meer verdieping in de relatie met de andere leden van ons gezin. Op mijn werk heb ik nog wel moeite om mijn plek te vinden.

 

Mia schreef in april 2021
Na het Sjamanistisch maskerwerk bij Gonny had ik iets meer motivatie om dingen te doen, die op mijn lijstje stonden. Wel is mijn behoefte me creatief te uiten toegenomen. Tijdens de sessie voelde ik mijn hart opengaan. Dat bleef me na de sessie wel bezighouden. Ik sta nog wel kritisch tegenover mezelf, maar word me steeds bewuster welke rol mijn woorden bij anderen spelen, vooral in mijn familie. Ik had een grote blokkade in voelen. Ik merk dat dat weer een stukje is is losgekomen. Ik ben zeker niet dezelfde mens als vroeger.

 

Adriana schreef in maart 2021
Ik voelde meteen na de sessie maskerwerk een fijne verandering in mijn lichaam, veel minder pijn! Stramheid/pijn in littekenweefsel, spieren, pezen en gewrichten waren veel minder geworden. Dat heeft een paar dagen aangehouden en dat was heerlijk!
Ik voelde me ook relaxter. Lichter, alsof er iets van mijn schouders was afgevallen. Dit heb ik wel vast kunnen houden. Ik ben opener.
Ik ben minder streng voor mijzelf, kan de controle beter loslaten en deel meer moeilijke issues met anderen. Ik sta minder krampachtig tegenover mijn familie, laat het meer gebeuren.
Dank je wel Gonny voor deze bijzondere ervaring, die ik niet had verwacht

 

Jonne Meij schreef op 17 januari 2021

Ik kwam met het idee om te werken met de verschillende generaties vrouwen uit mijn familie. Maar naar aanleiding van de van te voren beantwoorde vragen koos Gonny een andere werkvorm. Plots ging het toch over mijn persoonlijke levensverhaal.
Geheel onverwacht is er met de hulp van Gonny een nieuwe innerlijke beweging op gang gekomen. Niet veel later had ik een bijzondere uitwisseling met mijn moeder. Voor het eerst voelde ik dat haar tranen niet vanuit haar schuldgevoel kwamen maar recht vanuit haar hart, uit moederliefde voor mij.
Later die week droomde ik voor het eerst van mijn leven over mijn (immer afwezige) vader. Een droom waarin hij en ik onze liefde voor elkaar deelden. Een liefde waar ik geen enkele herinnering aan had. Het was een rustige en eenvoudige droom maar zó troostend en helend.

De sessie bij Gonny heeft me niet gebracht waar ik voor kwam, het heeft me gebracht waar ik ten diepste naar verlangde.
Dank vanuit een verwarmd hart voor je waardevolle bemiddeling Gonny

 

Miranda van der Kwaak schreef op 15 december 2020

Ik heb bij Gonny een prachtige opstelling mogen doen. Wat een ervaring heeft ze! Daarnaast voelde ik me meteen op mijn gemak. De juiste vragen werden er gesteld zodat er echt een mooie verdieping ontstond. Helemaal vrij en oordeel loos heeft Gonny mee gekeken, gesteund en bewogen.
Bedankt Gonny, weken, wat zeg ik maanden later is het effect nog in vol proces.

 

Simone schreef op 12 november 2020

De opstelling bij Gonny heeft mij gebracht dat ik beter om kan gaan met mijn angsten en ik heb me daarna ook daadwerkelijk minder angstig gevoeld. Het is al enige tijd geleden en de inzichten hebben zich geïntegreerd in mijn dagelijks leven, dingen gaan meer moeiteloos, ik kan makkelijker keuzes maken, heb meer connectie met, vertrouwen in mijn hartsgevoel.

Ada liet weten in oktober 2020
Ik durfde niet zo goed meer te skiën na twee knieoperaties. Samen met mijn man heb ik me ingeschreven voor de 55+cursus. Door Peter, die zijn faalangsttraining door de cursus heen weefde, voel ik me nu weer zeker. Ik kan mijn grenzen voelen en weet wanneer ik moet stoppen. Heel erg bedankt Peter!

 

Iris Korver schreef in maart 2020

Gonny helpt mij op weg om te voelen wat ik nodig heb om tot rust te komen. Door haar ervaring ondersteunt zij mij goed in mijn vraagstukken. Ik merk dat ik altijd lichter naar huis fiets. Gonny neemt de tijd en zorgt, na een sessie, ervoor dat er geen losse eindjes zijn.

 

Marjos Triepels schreef op 19 maart 2020

Ik ging de sessie bij Gonny open in. Had geen idee van wat mij te wachten stond. Ik vond het bijzonder te ervaren dat mijn gevoel op het medicijnwiel heel goed wist wat ik wel en wat ik niet wilde. Het heeft een tijdje geduurd voordat ik de ervaring op mij in heb kunnen laten werken en merkte vooral achteraf pas dat de dingen die tijdens de sessie naar voren kwamen inhoud kregen. Heeft het mijn leven veranderd? Niet drastisch. Maar het heeft mij richting gegeven aan de dingen die mij bezig hielden. Dat gaf mij meer geestelijke rust. Dank je wel Gonny!

Roelie (55) liet weten in oktober 2019
Ik was bang, had gebrek aan controle. Dat is zowat helemaal weg. Ik ben zo blij Peter! Ik kan je wel zoenen!

Truus (52) liet weten in oktober 2019
Ik wilde leren skiën, maar vond het eng. Ik twijfelde of ik het op mijn leeftijd nog zou kunnen leren. Door jouw geduld Peter, heb ik mij geen moment onveilig gevoeld.

 

Bertine schreef op 16 april 2019

Ik vond het hele bijzondere ervaringen. Ik ben twee keer geweest. Gonnie stelt je volkomen op je gemak. En neemt alle tijd voor je. Ze laat je echt voelen.
Ik zou het iedereen die het wil proberen aanraden.
Mocht ik weer tegen dingen in mijn leven aanlopen, ga ik haar zeker weer bellen.

 

Inge Tulen schreef op 6 april 2019

Het was een bijzondere en intense ervaring. Door de rust, warmte en openheid was er al snel een vertrouwde bedding gecreëerd om de diepte in te gaan. Het voelde hierdoor ook als vanzelf om alle ervaringen toe te laten en te doorvoelen. De opstelling heeft mij nieuwe inzichten gegeven en heeft stukken geheeld, waardoor het leven weer vrijer door mij heen is gaan stromen.

Gonny  je hebt mij geholpen om o.a. in te zien dat ik ook even echt rust mag nemen, en vanuit rust beter kan voelen wat een goede volgende stap voor mij is. Klinkt simpel maar omdat echt te mogen voelen is zo helpend geweest. Je bent een wijze vrouw, dank je wel voor een mooie opstelling. Veel liefs Inge

 

Peter Thijssen schreef op 29 januari 2019

Ik ken Gonny en haar man Peter al vele jaren via het vrijwilligerswerk op een camping in Frankrijk (www.charme.nl). Tijdens die ontmoetingen vertelde Gonny me over haar werkzaamheden met familieopstellingen. Ofschoon ik er niet in geloofde maakte ze me wel nieuwsgierig en heb ik een afspraak gemaakt.
Zonder enige verwachting ben ik in alle rust, aan de sessie begonnen. Aanvankelijk voelde ik me wat ongemakkelijk, maar gaandeweg werd me duidelijk dat er toch iets met mij gebeurde. Door, voor mijn gevoel, op willekeurige plaatsen te gaan staan of zitten en mijn gevoelens te beschrijven, werd ik lichamelijk (kreeg het warm en dan weer koud) maar ook emotioneel geraakt door gevoelens die mij al langer dwars zaten. De tijd vloog voorbij en aan het einde van die sessie voelde ik me moe, maar ook erg goed en opgelucht. Gonny kreeg het voor elkaar om mezelf wat meer open te stellen naar haar en daardoor sommige gevoelens vanuit een ander perspectief over mezelf te kunnen zien.
Het heeft mij zeker geholpen om, door deze “hobbel” te nemen, mezelf naar anderen makkelijker open te stellen. Dus, een absolute aanrader voor iedereen die het gevoel heeft “vast” te zitten met bepaalde negatieve ervaringen en/of gevoelens.Ik kom graag nog een keer bij haar terug! Ik denk dat er elke keer wel weer wat te halen is…..
 

Annette Damman schreef op 15 januari 2019

Ik heb de sessie bij jou Gonny als heel bijzonder ervaren. Als een reis. Een prachtig proces. Jij, daarbij warm aanwezig. Stapje voor stapje gingen we er doorheen. Er was ruim de tijd, zodat we niet hoefden te haasten. Het meeste indruk maakte het moment dat jij me een steen in handen gaf, de last die ik tot dan gedragen had en die terug mocht geen aan mijn voormoeders. Ik voelde me daarna vrij me om te keren naar mijn eigen leven. Sindsdien heb ik prachtige stappen kunnen zetten.

 

Astrid Koelewijn schreef op 9 januari 2019

Het was bijzonder om met je te mogen werken, Gonny. Jouw rust, je warmte, je vertrouwen en je wijsheid hebben ervoor gezorgd dat ik een diepgaande sessie mocht ervaren. Een bijzondere en doorvoelde ervaring waarin voor mij veel aan bod kwam. Je hebt me geholpen los te komen van familiezaken die mij weerhielden mijn eigen weg te gaan. In de dagen erna voelde en realiseerde ik me dat ik er vanaf nu ‘alleen’ voor sta, als kijkend naar een leeg schildersdoek. Na een paar dagen van bezinning heb ik MIJN kwasten van het leven opgepakt. Mijn leven en ondernemerschap zijn weer gaan stromen, waarin ik mijn eigen schilderij schilder. Zó fijn! Er zijn een paar wijze vrouwen die mij in de afgelopen jaren hebben begeleid op mijn pad en die ik eeuwig dankbaar ben. Daar ben jij er één van. Dikke digitale kus van mij. X

 

Mirjam Rutten schreef op 7 januari 2019

Het was heel fijn om met Gonny te werken. Zij creëert een bijna serene sfeer van rust en vertrouwen, waarin ik goed in staat was om mijn gevoelens te exploreren. We werkten met het medicijnwiel. Dat zorgde ervoor dat er geen aspect ongevoeld bleef. Het leverde mij op dat ik liefdevol op een aantal dingen kon terugkijken waardoor ik mij stabieler en minder eenzaam voel. Een aantal zaken zijn opgeruimd en nieuwe perspectieven dienen zich aan. Oei ik groei!

 

Marja Kruik schreef op 7 januari 2019

De zeer diepgaande sessie met een systemische opstelling waarbij ik mij met mijn verloren (ziels)delen weer opnieuw kon verbinden, heeft helderheid en heling gebracht. De begeleiding van jou is warm en deskundig. Door jouw deskundigheid kreeg de opstelling een verrassende wending, dat wat nu gezien mocht worden.Het heeft mij meer rust en aanvaarding gegeven. Dank!

 

Ruby schreef op 15 december 2018

Bij eerdere ervaringen met systemisch werk werd ik naar mijn mening teveel een richting in gestuurd of bleven er open eindjes waar ik onzeker van werd. Bij Gonny was dit absoluut niet aan de orde; de sturing kwam van mij en alles werd goed afgerond. Ik vond de begeleiding bij de helende reis erg prettig en er kwam een hoop meer duidelijkheid over verschillende situaties in mijn leven.

 

Oda schreef in December 2017

Ik ben assertiever geworden en zeg nu weleens NEE tegen vragen.
Mijn omgeving kijkt daar wel raar van op, maar ik voel hoeveel energie mij dit geeft.
Ik vind dat het over de hele linie(mijn reumaklachten en psychisch) goed met mij gaat en voel me heel krachtig. “Ik duw mezelf niet meer voort, maar ik rijd”
 

Paula schreef in December 2017

Ik voel me veel relaxter. Ik ga niet meer zo diep op de dingen in en als ik het doe, vreet het me niet meer zo op. Mijn man vindt ook dat ik beter in mijn vel zit.
 

Elly schreef in november 2017

Ik vind de pijn van mijn reuma verminderd van 100% naar 85%. Ik was al bezig met zingevings vragen, opstellingen vind ik daarbij een verdieping. Dat ervaar ik als een verbetering van mijn gevoel van welbevinden. Over het algemeen vind ik het een stijgende lijn.
 

Ellen schreef in oktober 2017

Ik vind dat ik erg ben veranderd door jouw behandelingen, Gonny. Ik heb het idee beter voor mezelf op te kunnen komen en ik heb inzicht gekregen in mezelf.
Het belangrijkste vind ik daarvan het samengaan van verstand en gevoel.
Nu ga ik alles eerst even laten bezinken.
 

Ineke schreef in september2017

Na een behandeling bij jou voel ik me altijd heel ontspannen.
Mijn schouders en nek voelen dan los, wat anders nooit voorkomt
 

Marijke schreef in juni 2017

Ik wil je graag bedanken voor je warme deskundige leiding op de woelige baren van mijn leven dit jaar. Ik kijk er met een warm gevoel op terug.
En ook met een opgelucht gevoel, de druk op mijn schouders is sterk gedaald.
 

Fred schreef in juni 2017

Of mijn bezoeken aan jou hebben bijgedragen aan het feit dat ik nu minder insuline hoef te spuiten weet ik niet. Ik weet wel zeker dat ik, door onze gesprekken en de opstellingen,die ik heb gedaan, de kracht heb gekregen zaken in mijn leven wezenlijk te veranderen.
Ik kan het allemaal nog steeds niet benoemen, maar ik weet wel dat de sessies mij kracht hebben gegeven bepaalde zaken in mijn leven anders aan te pakken.
Daardoor ben ik ook intenser met mezelf bezig gegaan, wat er toe heeft geleid dat ik me bewuster ben geworden hoe ik een andere richting aan mijn leven zou kunnen geven.
 

Monique schreef in mei 2017

Ik vond het in het begin erg moeilijk om naar mijn lichaam te luisteren, heeft zeker even geduurd voordat ik er ook daadwerkelijk iets mee deed, maar uiteindelijk is het toch gelukt.
Wat ik als zeer positief heb ervaren is jouw begeleiding daarin, Gonny. Ik vond het bewonderenswaardig dat jij eigenlijk direct doorhad waar de schoen uiteindelijk wrong. Mijn lichamelijke klachten uiten zich doordat ik onbewust nog niet alles uit het verleden had verwerkt. Ik bleef maar doorlopen, wilde eigenlijk niet over datgene nadenken, maar uiteindelijk kon ik alleen opknappen als ik er wel iets mee deed. Helaas moest al het zeer eruit, niet leuk, maar doordat ik er met jou over praatte was ik al met de verwerking bezig. De opstelling daarna maakte dat ik uiteindelijk de oorzaak van het lichamelijke ongemak kon aanpakken
Nu gaat het tijden goed met mij, maar heb ook nog wel eens een terugval als ik teveel van mijn lijf verg. Ik vind alles leuk om te doen en daardoor vind ik het moeilijk om nee te zeggen. Dan denk ik weer over mijn opstelling bij jou na en pak de tekeningen erbij. Dat helpt me altijd weer op de juiste weg. NEE zeggen blijft moeilijk maar als je weet dat het ten gunste van je eigen lichaam is dan moet dat gewoon zo af en toe.
Ook het letten op voeding heeft mij erg geholpen. Suiker is funest, na het eten van o.a. melkproducten (vooral kaas) en het drinken van koffie, merk ik dat ik me niet lekker voel. Een koffie op de dag is prima, maar niet meer. Door jouw adviezen ben ik erg op mijn voeding gaan letten, daardoor eet ik gezonder en daar voel ik mij zeer goed bij.
Ontzettend bedankt voor de uitstekende begeleiding, gesprekken en opstellingen waren soms zwaar ,maar hadden daarna een positieve uitwerking op mijn gestel en zeker het advies van luister naar je lichaam daar sta ik echt DAGELIJKS bij stil. Een tien met een griffel voor jou. Door jouw begeleiding vind ik dat er zeer goed te leven valt met mijn vorm van Fibromyalgie . Denk aan je lichaam, zeg nee als het nodig is en beweeg voldoende.
Super bedankt.

 

Jay schreef in mei 2017

Leven is ontdekken wie je werkelijk bent. Elke dag leer ik zo bij,
maar soms verdwaal ik op deze weg, in het donker mijn lantaarn ben jij.
 

Dinie schreef in april 2017

Mijn klachten zijn verbeterd.
Ik wordt nog wel eens met bonzend hoofd en zwetend wakker, maar de ergste angst en depressiviteit zijn verdwenen.
Ik heb mijn schilderen weer kunnen oppakken.


Ine schreef in april 2017

Ik ben anders tegen het leven aan gaan kijken.
Kan beter accepteren dat het in de wereld niet eerlijk is verdeeld.
Ik maak me minder druk als ik niet slaap en ben minder gestresst.
Ik richt mijn leven rustiger in en ben beter mijn grenzen gaan stellen.
Ik besef nu de liefde voor mijn man en ben opener naar mijn kinderen.
Ik wilde één oplossing, maar begrijp nu dat er niet één oplossing is.
Ik vind mezelf echt gegroeid en breng nog dagelijks je wijze lessen in praktijk.
Hartelijk dank,
 

Connie schreef in februari 2017

Het gaat nu echt prima met mij.
Ik let nu goed op mijn voeding(dat scheelt een slok op een borrel) en heb goed naar mijn lichaam geluisterd. Deze punten heb ik echt uit jouw manier van werken geplukt.
Ik denk vaak aan jouw goede raadgevingen en pak dan de juiste draad weer op.
Dank hiervoor.


Angelique schreef in maart 2017

De conflicten tussen mij en mijn zoon zijn afgenomen.
Mijn zoon is nu aan het puberen, maar de strijd waarmee dat gepaard gaat is een ander soort dan de conflicten die wij hadden voor de opstelling. Dat wordt door ons beide als een echte verbetering ervaren.
 

Bea schreef in februari 2017

Ondanks dat mijn fysieke klachten zijn gebleven, zijn mijn verwachtingen van het werk bij jullie wel uitgekomen.
Ik zocht ondersteuning en advies hoe ik om zou kunnen gaan met een leven met beperkingen en dat heb ik gevonden.
Daarnaast heb ik een middel gevonden tot zelfontwikkeling om psychisch en lichamelijk beter voor mijzelf te kunnen zorgen.
Ik ga verder bij jullie werken om te proberen me lichamelijk ook beter te gaan voelen, ook al weet ik nu dat dat een lange weg is.
 

Liselot schreef  in januari 2017

Ik vond het een heel bijzondere ervaring.
 

Theo schreef in april 2015
Het lijkt of ik mijn oude relatie iets makkelijker kan loslaten, hoewel ik het er soms nog er moeilijk mee heb. Wel sta ik met meer zelfvertrouwen tegenover mezelf. Door het probleem te erkennen, voelt het alsof de helft al is opgelost. Ook  tegenover anderen sta ik met meer zelfvertrouwen. Hoewel ik nog geen kans heb gezien het probleem op te lossen, was de opstelling  verhelderend.

bottom of page