top of page

Sjamanistisch helende trance reis

Naast het familie systemisch werk verzorgt Gonny ook Sjamanistisch helende trance reizen.

De Sjamanistisch helende reis is een trancereis naar onze diepste innerlijke kern. Daar ligt informatie opgeslagen waar wij in het dagelijkse bewustzijn geen weet van hebben en ook niet zomaar bij kunnen. Informatie uit deze diepe innerlijke kern kan van vitaal belang zijn voor ons gevoel van welbevinden en ons soms blokkeren om de volgende stap te zetten op onze levensweg.

Ook lichamelijke belemmeringen bevatten informatie waar we gewoonlijk niet bij kunnen. Deze informatie is te vinden in de diepste kern van het aangetaste orgaan. Door op dat niveau af te dalen door middel van een trance reis, kan deze informatie vrijkomen voor verandering, zodat de belemmeringen overbodig worden.

Hoe ziet een sessie eruit

Een sessie begint met begint met een vragenformulier over je eigen levensgeschiedenis en je familiegeschiedenis. Ook licht je daarin je vraag toe waarom je een helende trancereis wilt doen. Het formulier vul je voorafgaand aan de sessie in. Daarna volgt een gesprek waarin we je vraag zo helder mogelijk proberen te krijgen. Dan volgt de helende trancereis, die je je kan voorstellen als een geleide meditatie, waarin je hardop de vragen beantwoordt, die ik je stel. Door de reis verandert er iets wezenlijks in je diepste kern.

Om die verandering te volgen krijg je aanwijzingen mee voor de eerste maand na de trancereis o.a. om de veranderingen, die je hebt opgemerkt op te schrijven. Na een maand volgt een eerste evaluatie waarin ik je naar die veranderingen vraag.

Omdat het in Sjamanistisch werk altijd gaat om de veranderingen op de lange termijn volgt na een half jaar nogmaals een evaluatie, maar dan uitgebreider. Daarmee is de sessie afgerond

 

De Sjamanistisch helende trancereis bevat elementen van de helende reis zoals Brandon Bays die heeft ontwikkeld uit het werk van een oude medicijnman. Het belangrijkste verschil met haar methode is dat er in de Sjamanistisch helende trance reis ook wordt gewerkt met de voorouders, die een belangrijke helende rol in de trancereis kunnen vervullen.

Geleide meditaties

Geleide meditaties zijn kleine trance reizen. Ga voor elke meditatie gemakkelijk zitten in een prikkelarme omgeving. Liggen kan ook, alleen val je dan sneller in slaap bij restvermoeidheid.

De ademmeditatie biedt de mogelijkheid om de adem te leren sturen. Hij is bedoeld om het gemakkelijker te maken voor mensen, die niet eerder met hun adem hebben gewerkt.

De chakra-meditatie is om meer bewustwording te creëren over de kwaliteiten van de energiewielen die in ons lichaam draaien. Het is een eenvoudige meditatie om dagelijks te doen.
Houd vol! juist als je rusteloosheid voelt of allerlei smoezen bedenkt om niet te gaan mediteren, want oefening baart kunst. Je kon ook niet in één dag fietsen.

Ademmeditatie
00:00 / 21:58
Chakrameditatie
00:00 / 22:30
bottom of page